Dauby Fournituren

De mooiste details voor uw interieur

U heeft uw droomkeuken helder voor u. Het front, de kleur en ook het werkblad ziet u al helemaal voor zich. Maar hoe zit dat met de details zoals eventuele grepen en metalen tegeltjes die uw keuken net even die finishing touch geven? It’s all in the details. En wat het fijne van die details is? Dat het gemakkelijk kan worden doorgevoerd in het gehele interieur. Keukenstudio Maassluis is meer dan een keukenspeciaalzaak, wij denken graag met u mee om uw keuken te laten aansluiten bij de rest van uw interieur.

Fournituren van Dauby

Daarom zijn wij zo enthousiast over Dauby. Dauby levert exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag. Het aanbod bestaat uit keuken- en badkameraccessoires, metalen tegels, theelichthouders en geur dispensers. Alles bestaat uit natuurlijk materialen en wordt in zandmallen gegoten.

Over Dauby

Dauby bestaat uit unieke producten, gemaakt op basis van een eeuwenlange traditie. Er wordt enkel gewerkt met natuurlijke materialen waarbij traditie en design hand in hand gaan. Zo zijn de fournituren uitgevoerd in smeedijzer, verouderd ijzer en diverse tinten brons.

Wilt u meer weten over Dauby exclusive hardware? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Assortiment

  • Deurbeslag
  • Raambeslag
  • Meubelbeslag
  • Keukenaccessoires
  • Metalen tegels
  • Theelichthouders
  • Geur dispensers
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?
Maak een afspraak