Werkblad Afzuiging

Afzuiger boven uw kookzone is verleden tijd

Afzuiger boven uw kookzone is verleden tijd

Bent u op zoek naar een andere vorm van afzuiging in uw keuken, dan bent u bij Keukenstudio Maassluis aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken. Bezoek onze keukenstudio en vraag naar de mogelijkheden voor u.

Werkblad Afzuiging

Kookluchtjes stil en efficiënt afvoeren. Goede afzuiging is een noodzaak in iedere keuken. Niet alleen om nare luchtjes snel te laten verdwijnen, maar vooral ook om de keuken tegen vocht en vet te beschermen. Naast de traditionele afzuigkappen is er een esthetische afzuigmethode ontwikkelt namelijk, de werkblad afzuiging. Keukenstudio Maassluis heeft een ruim aanbod aan diverse modellen.

Werkblad afzuigingen zijn ontworpen als stijlelement in uw keuken. De afzuigingen worden in uw werkblad gemonteerd. Deze afzuigmethode combineren een stijlvol uiterlijk met maximale afzuigprestaties

Bent u geïnteresseerd in een werkblad afzuiging? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Onze merken

  • Bora
  • Siemens
  • Miele
  • Novy
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?
Maak een afspraak