Friteuse

Altijd uw friteuse bij de hand

Altijd uw friteuse bij de hand

Bent u op zoek naar een nieuwe friteuse of van plan om een bestaande friteuse te vervangen, dan bent u bij Keukenstudio Maassluis aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment.

Een prachtige friteuse die mooi verzonken in uw keukenblad ligt. Zo heeft u altijd uw friteuse bij de hand. De olie verversen doet u in een handomdraai, met behulp van het speciale olie aftapkraantje.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe friteuse of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Onze merken

  • Atag
  • Bosch
  • Boretti
  • Gaggenau
  • Siemens
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
apparatuur

Wandafzuigkap

Wandmodellen zijn een stijlelement voor in uw keuken en mogen gezien worden.

Lees verder
Inductie kookplaat met afzuiging

Een afzuigingsysteem in het zicht is verleden tijd met de werkbladafzuiging-techniek.

Lees verder
Conventionele ovens

De conventionele oven is het traditionele ovensysteem met boven- en onderwarmte.

Lees verder
Bekijk alle apparatuur
Maak een afspraak