PITT Cooking

Gaspitten direct in uw favoriete keukenblad

Koken met PITT Cooking

PITT Cooking is het alternatief voor een vast omlijste kookplaat. Dit kookconcept biedt losse gaspitten aan die rechtstreeks in uw aanrechtblad worden geïntegreerd. Op deze manier biedt PITT Cooking de mogelijkheid om de gaspitten verder uit elkaar te plaatsen, zo heeft u voldoende ruimte voor uw pannen.

Geschikte keukenbladen voor PITT Cooking

Keukenbladen die geschikt zijn voor PITT Cooking zijn: composiet, graniet, beton, terrazzo, glas, keramiek, Solid Surface, Green Core, Top Core en roestvrij staal.

PITT Cooking is zeker niet geschikt voor werkbladen van massief hout of bladen met een HPL top-laag.

PITT Cooking techniek

De techniek van PITT Cooking is het grootste verschil ten opzichte van de traditionele kookplaat. De techniek wordt onder het keukenblad geplaatst, uit het zicht. Door ronde uitsparingen in het keukenblad worden de gaspitten gemonteerd.

Assortiment van PITT Cooking

Het assortiment van PITT Cooking bestaat uit meer dan 30 verschillende modellen. Wel is het mogelijk om binnen het assortiment verschillende PITT Cooking modellen met elkaar te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld met verschillende losse 1-PITTers een model geheel op maat maken. Of kunt u een wokbrander naast een bestaand 4-PITTs model plaatsen. Kom tot de ideale kookopstelling met een van onze keukenadviseurs.

Meer weten over PITT Cooking?

Wilt u meer weten over PITT Cooking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag op het gebied van PITT Cooking.

Neem contact op

Voordelen PITT Cooking

  • Een design toepassing voor uw keuken
  • Een professioneel kookresultaat in uw eigen keuken met de efficiënte branders
  • Door de losse gaspitten ver genoeg uit elkaar te plaatsen is er voldoende plek voor uw (grote) pannen
  • Gemakkelijk schoon te houden. De brander-onderdelen kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt omdat het geen opstaande hoekjes bevat. Alleen een vlak werkblad om makkelijk te reinigen.
  • Door zelf de ideale kookopstelling te creëren, aangepast op de beschikbare ruimte in de keuken en uw persoonlijke kookgedrag
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?
Maak een afspraak