Hete lucht ovens

Koken met een hete lucht oven

Koken met een hete lucht oven

Bent u op zoek naar een nieuwe hete lucht oven of van plan om een bestaande hete lucht oven te vervangen, dan bent u bij Keukenstudio Maassluis aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment.

Gaskookplaat

De hetelucht oven is uitermate geschikt voor een snelle bereiding van gerechten. De hetelucht oven kent naast de boven- en onderwarmte  en grill namelijk de heteluchtfunctie. De hetelucht circulator zorgt voor een snelle circulatie van warmte waardoor er  op verschillende niveaus meerdere gerechten tegelijkertijd bereid kunnen worden.

Er zijn ovens in alle maten en soorten. En met zoveel variatie is het best lastig kiezen. U kiest afhankelijk van uw bakwensen en budget het ovensysteem dat het beste bij u past. Er is de keuze tussen een draaideur of kiepdeur. Bij een draaideuroven kan de deur links of rechtsdraaiend gemonteerd worden. Een klepdeur trekt u naar zich toe.

Bij de keuze van uw oven kunt u kiezen uit verschillende formaten. Keukenstudio Maassluis biedt een ruim assortiment zo dat u de perfect keuze kunt maken afhankelijk uw wensen op gebied van gebruik, design en formaat

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe hete lucht oven of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Onze merken

  • Atag
  • Bosch
  • Etna
  • Miele
  • Pelgrim
  • Bauknecht
  • Boretti
  • Gaggenau
  • Siemens
  • Smeg
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
ovens en magnetrons

Conventionele ovens

De conventionele oven is het traditionele ovensysteem met boven- en onderwarmte.

Lees verder
Stoomovens

Stomen is een hele gezonde manier van koken omdat in een stoomoven de voedingsstoffen...

Lees verder
Combi magnetrons

De magnetron is erg handig voor het snel opwarmen van een maaltijd of voor het...

Lees verder
Bekijk alle ovens en magnetrons
Maak een afspraak