PlasmaMade Air Filter

Zelfreinigend luchtfilter

Zelfreinigend luchtfilter

Het is mogelijk om een eind te maken aan ongewenste geuren, vetten en bacteriën. De PlasmaMade Air Filter is een zelfreinigend luchtfilter dat speciaal ontwikkeld is om (kook)luchten te zuiveren en is eenvoudig te monteren in bijna iedere afzuigkap. Een afzuiginstallatie heeft doorgaans een afvoerkanaal naar buiten nodig. Via dit afvoerkanaal wordt de verontreinigde lucht afgevoerd en blootgesteld aan de buitenlucht. Om verstandiger met het milieu om te springen en binnenshuis een schone lucht te behouden biedt dit speciale filter uitkomst.

Hoe werkt het?

Het zelfreinigend filter bestaat uit vier typen filters, samengebracht in één behuizing. Het bevat een plasmafilter, glasvezelfilter, elektrostatisch filter en een carbon koolstoffilter. Zodra de afzuigkap wordt aangezet komt de luchtstroom in beweging. Het vetfilter van de afzuigkap filtert vet en andere grove verontreinigingen uit de lucht. De luchtstroom wordt in het PlasmaMade Air Filter geblazen. Is er veel verontreinigde lucht dan wordt er ionisatie plasma toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de lucht wordt ontleed in CO2 en waterdamp. Tegelijkertijd wordt het glasvezelfilter actief door het elektrostatische filter. Door dit samenwerkingsproces worden de stofdeeltjes aangetrokken en verwijderd. Tot slot wordt de lucht extra gefilterd door het carbon koolstoffilter. Nare geurtjes verdwijnen en er wordt geen verontreinigde lucht afgestoten.

Meerwaarde van PlasmaMade:

Het is een universeel filter en past daarmee op bijna ieder afzuigsysteem. Door de stand-by modus reguleert dit filter zichzelf. Detecteert het verontreinigde lucht? Dan zet het filter zichzelf aan het werk. Daarbij is het een groen, milieuvriendelijk systeem en is het niet meer nodig om een afvoerkanaal naar buiten aan te leggen.

Wat kost het?

De PlasmaMade Air Filter is verkrijgbaar voor €750,00 en geeft 5 jaar fabrieksgarantie. Vergeet niet dat u uw filters van de afzuigkap normaal gesproken eens per half jaar moet vervangen om de afzuigkap optimaal te laten presteren.

Bent u geïnteresseerd in een PlasmaMade Air Filter? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • Het filter recirculeert de lucht
  • Bacteriën, pollen en nare geuren worden omgezet in schone lucht en CO2
  • Eenvoudig te plaatsen in afzuiging
  • Geluidloze manier van luchtreiniging
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?
Maak een afspraak