Wijnklimaatkast

Voor het optimaal bewaren van goede wijn

Voor het optimaal bewaren van goede wijn

Bent u op zoek naar een nieuwe wijnklimaatkast of van plan om een bestaande wijnklimaatkast te vervangen, dan bent u bij Keukenstudio Maassluis aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment.

Voor het optimaal bewaren van goede wijn is het belangrijk dat invloeden van buitenaf worden uitgesloten. Wijnkasten zijn daarom gemaakt om de wijn voor langere perioden in te bewaren. Kasten die zorgen voor een constante temperatuur ongeacht de omgevingstemperatuur.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe wijnklimaatkast of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Onze merken

  • Bosch
  • Miele
  • Bauknecht
  • Boretti
  • Liebherr
  • Gaggenau
  • Siemens
  • Smeg
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
apparatuur

Stoomovens

Stomen is een hele gezonde manier van koken omdat in een stoomoven de voedingsstoffen...

Lees verder
Grill

Grillen is lekker en gezond, met de grillplaten van Keukenstudio Maassluis gebruikt u...

Lees verder
Koelkasten en vriezers

Keukenstudio Maassluis biedt u een uitgebreid assortiment van koelkasten; leverbaar...

Lees verder
Bekijk alle apparatuur
Maak een afspraak