Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Anoniem
Anoniem

“Onze nieuwe keuken zou de eye-catcher gaan worden van ons nieuwe huis. En dat is gelukt!!! Geen vraag was te veel, een aanpassing snel gemaakt, heldere uitleg en communicatie,...”

Fam. Van Dijk
Fam. Van Dijk

“Adviseur Olaf Blom heeft goed met ons meegedacht over het ontwerp van onze Keller keuken. Het eindresultaat is niet alleen erg mooi geworden, maar bovenal erg praktisch in het...”

Fam. Koekoek
Fam. Koekoek

“Wij hebben voor onze nieuwbouw woning een keuken gekocht. Advies vooraf geweldig en ging verder dan de keuken alleen. Montage door 2 eigen monteurs keurig netjes en op tijd....”

Henk Sint
Henk Sint

“Het merk next125 wordt in meerdere zaken verkocht maar je vindt niet altijd de smaak en flair voor keuken design als bij Keukenstudio Maassluis. Dit is wat zo bijzonder is aan...”

Paul & Carla Brand
Paul & Carla Brand

“Begin april 2018 brachten wij ons eerste bezoek aan Keukenstudio Maassluis. Wij zijn uitgebreid te woord gestaan ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt. Aangezien we geen...”

Casper Tijssen
Casper Tijssen

“We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwe keuken. Na kort rondkijken in de studio hebben we redelijk snel plaatsgenomen aan het bureau van onze adviseur...”

Pagina 1 van 33
Maak een afspraak