Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Dhr. Wolf
Dhr. Wolf

“Na 2 jaar hadden we eindelijk besloten om toch maar eens naar een nieuwe keuken te gaan kijken.Maar, ja als klant zie je door de bomen het bos niet meer met al die merkkeuzes...”

Fam. v.d. Wel
Fam. v.d. Wel

“Er werd ruim de tijd genomen voor meerdere afspraken. We hadden nogal wat wensen betreffende de details maar werden door Coen vakkundig geholpen. De ontwerp- en...”

Martyn en Marjolein
Martyn en Marjolein

“Wil je een eerlijke prijs tegen over uitstekende service!? Koop je keuken bij de Keukenstudio. Onwijs bedankt voor de geleverde keuken, het is allemaal uitgevoerd zoals...”

Martijn & Annemieke de Groot
Martijn & Annemieke de Groot

“Ca. 15 jaar geleden via een nieuwbouwproject in Rotterdam Nesselande hebben we voor het eerst kennis mogen maken met de professionele service van Keukenstudio Maassluis....”

Anoniem
Anoniem

“Na diverse keukenzaken te hebben bezocht uiteindelijk terecht gekomen bij Keukenstudio Maassluis. Na eerst een oriënterend gesprek te hebben gehad, was mij direct duidelijk...”

Nanda Doornebosch
Nanda Doornebosch

“Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Keukenstudio Maassluis. We zijn vakkundig in de keukenstudio geholpen door Coen en ook het plaatsen verliep vlekkeloos. De keuken is...”

Pagina 1 van 25
Maak een afspraak