Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Ria
Ria

“Wij hebben 4 jaar geleden een mooie keuken bij Keukenstudio Maassluis gekocht waar we zeer blij mee zijn. Nu was de verlichting in de afzuigkap kapot, Atag kwam, zij konden...”

Maarten en Ineke Marsman
Maarten en Ineke Marsman

“Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis, omdat wij voor een goed product zijn gegaan en dat is in alle opzichten waar gemaakt! De goede begeleiding van...”

Vermeulen
Vermeulen

“Na een zoektocht op internet terecht gekomen in Maassluis. Coen van Gilst was onze adviseur. Iemand die meedenkt met zijn klant. Vrij snel tot zaken gekomen met tegemoetkoming...”

Joke en Johan
Joke en Johan

“Wij hebben in 2017 ons eerst breed geori�nteerd. Toen we bij Coen kwamen was het snel duidelijk. Deze man begreep onze wensen. Na veel denken en meten hebben wij een hele...”

Wim en Manja
Wim en Manja

“Alweer geruime tijd genieten we van onze nieuwe keuken, gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Onze eerste afspraak was met Coen van Gilst en het was een prettige eerste...”

Jan Bijl
Jan Bijl

“Wij zijn zeer tevreden over Keukenstudio Maassluis. Coen heeft ons prima geholpen met het ontwerp van onze Smart design keuken en elke verandering die wij wilden werd door hem...”

Pagina 1 van 26
Maak een afspraak