Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Desiree van Ballegoie
Desiree van Ballegoie

“We zijn zeer tevreden over de gang van zaken tussen ons en Keukenstudio Maassluis. Voornamelijk over de services en de vriendelijke medewerkers die volledig de tijd met u...”

Anoniem
Anoniem

“De gevoerde gesprekken bij keukenstudio maassluis waren produktief en niet dwingend. Relaxte sfeer en vakkundige verkoper die verstand van zaken heeft.”

Boy
Boy

“Na 19 jaar wilde wij een andere keuken en kwamen wij weer terug in Maassluis. Wij hadden zelf al een aardig beeld van de indeling die wij wilde hebben, maar het advies over de...”

Toon & Stella
Toon & Stella

“Keuken gekocht bij Coen van Gilst,zeer prettig geholpen. Duidelijke afspraken en planning van de voorbereiding en plaatsing keuken. De monteurs Aren en Martin heel mooi werk...”

fam.Toutenburg
fam.Toutenburg

“Ongeveer tien jaar geleden hebben wij in ons vorige appartement een keuken laten plaatsen door keukenstudio Maassluis tot volle tevredenheid.Daarom was de keuze niet moeilijk...”

Renaldo
Renaldo

“Coen van Gilst heeft ons vanaf het begin uitstekend geholpen, zeker met onze zeer specifieke en moeilijke wensen in ogenschouw genomen. Vanaf het begin stond Coen voor ons...”

Pagina 1 van 22
Maak een afspraak