Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Rick Rosendaal
Rick Rosendaal

“Wij hebben bij Keukenstudio Maassluis een Keller keuken gekocht. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij zeer gastvrij ontvangen en voelden ons direct welkom. Raymond...”

Koen
Koen

“Wat een prettige keukenzaak, voorzien van alle noviteiten en een adviseur die weet waar hij het over heeft. Er werd alle tijd genomen om tot een goed en passend keukenvoorstel...”

Fam. Van Der Windt
Fam. Van Der Windt

“Maatkeuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Zeer goed geholpen door Coen van Gilst, goed inzicht in de in te delen ruimte waar keuken is komen te staan, goede montage en...”

G. Hebels en M. Durenkamp
G. Hebels en M. Durenkamp

“In maart 2018 is onze nieuwe keuken (Next-125) geïnstalleerd. Via Interieurstudio de Spits in Rotterdam (Ewoud van der Weyden) hadden we de naam Coen van Gilst van...”

Dick en Corien Vlasblom
Dick en Corien Vlasblom

“Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben waarbij we zonder een goed gevoel waren vertrokken, werden we door onze architecte gewezen op Keukenstudio Maassluis. Na een eerste...”

Yoran en Stephanie de Liefde
Yoran en Stephanie de Liefde

“Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Begin dit jaar bij Keukenstudio Maassluis, op advies van mijn ouders die al eerder een keuken gekocht hadden en ook voor hun...”

Pagina 1 van 28
Maak een afspraak