Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Anoniem
Anoniem

“Onze keuken is 10 jaar oud maar nog als nieuw. Kleine onderdelen waren nog steeds op voorraad aanwezig.We mochten deze gratis meenemen.SUPER en bedankt”

Marieke Nieswaag
Marieke Nieswaag

“Prima service. Onderdeel geleverd voor 12 jaar oude keuken. Het ging om een lampenglaasje. Er werd veel moeite gedaan om dat voor ons te vinden. We konden het kostenloos...”

Anoniem
Anoniem

“Hebben 1,5 jaar geleden een keuken laten plaatsen door Keukenstudio Maassluis en zijn nog steeds erg tevreden.Door vakkundige plaatsing zit alles er nog steeds prima bij.”

Familie Meerman te Vlaardingen
Familie Meerman te Vlaardingen

“Wij gingen voor kwaliteit en service naar Keukenstudio. Met adviseur Jan van Dijk zijn we in een gezellige en ontspannen sfeer uiteindelijk tot een leuk ontwerp gekomen,...”

angelique van zuidam
angelique van zuidam

“Nadat diverse familieleden naar volle tevredenheid hier een keuken hadden gekocht kwamen ook wij hier terecht voor een keuken in onze nieuwbouwwoning. In eerste instantie...”

Desiree van Ballegoie
Desiree van Ballegoie

“We zijn zeer tevreden over de gang van zaken tussen ons en Keukenstudio Maassluis. Voornamelijk over de services en de vriendelijke medewerkers die volledig de tijd met u...”

Pagina 1 van 22
Maak een afspraak