Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Joanna Driessen-vd Zeijden
Joanna Driessen-vd Zeijden

“Wij hebben onze keuken (de Jan) bij Keukenstudio Maassluis gekocht. Er werd door Olaf Blom, de verkoper, meegedacht en meegeholpen om alles zo goed mogelijk naar onze zin te...”

Lars en Marjolein
Lars en Marjolein

“Dankzij de expertise en fijne adviezen van Raymond Mosselman zijn wij bij Keukenstudio Maassluis ontzettend goed geslaagd voor de keuken in onze nieuwbouwwoning. Een heel...”

Rick Rosendaal
Rick Rosendaal

“Wij hebben bij Keukenstudio Maassluis een Keller keuken gekocht. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij zeer gastvrij ontvangen en voelden ons direct welkom. Raymond...”

Koen
Koen

“Wat een prettige keukenzaak, voorzien van alle noviteiten en een adviseur die weet waar hij het over heeft. Er werd alle tijd genomen om tot een goed en passend keukenvoorstel...”

Fam. Van Der Windt
Fam. Van Der Windt

“Maatkeuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Zeer goed geholpen door Coen van Gilst, goed inzicht in de in te delen ruimte waar keuken is komen te staan, goede montage en...”

G. Hebels en M. Durenkamp
G. Hebels en M. Durenkamp

“In maart 2018 is onze nieuwe keuken (Next-125) geïnstalleerd. Via Interieurstudio de Spits in Rotterdam (Ewoud van der Weyden) hadden we de naam Coen van Gilst van...”

Pagina 1 van 28
Maak een afspraak