Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Marianne
Marianne

“Ik heb een mooie Schuller keuken gekocht. Ik ben vriendelijk te woord gestaan, heb goede adviezen gekregen en er werd ook goed meegedacht. De keuken is keurig netjes geplaatst...”

De Klein
De Klein

“We hadden de moed al bijna verloren. Immers bij een aantal keukenzaken kregen we te horen dat onze wensen niet mogelijk waren. Maar bij Coen van Gilst gingen de ogen juist...”

Ria
Ria

“Wij hebben 4 jaar geleden een mooie keuken bij Keukenstudio Maassluis gekocht waar we zeer blij mee zijn. Nu was de verlichting in de afzuigkap kapot, Atag kwam, zij konden...”

Maarten en Ineke Marsman
Maarten en Ineke Marsman

“Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis, omdat wij voor een goed product zijn gegaan en dat is in alle opzichten waar gemaakt! De goede begeleiding van...”

Vermeulen
Vermeulen

“Na een zoektocht op internet terecht gekomen in Maassluis. Coen van Gilst was onze adviseur. Iemand die meedenkt met zijn klant. Vrij snel tot zaken gekomen met tegemoetkoming...”

Joke en Johan
Joke en Johan

“Wij hebben in 2017 ons eerst breed geori�nteerd. Toen we bij Coen kwamen was het snel duidelijk. Deze man begreep onze wensen. Na veel denken en meten hebben wij een hele...”

Pagina 1 van 26
Maak een afspraak