Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
P. Moree
P. Moree

“Wat een wereldklasse bedrijf zijn jullie toch. Hulde aan Jeroen, die op zijn vrije zaterdag onze hamster kwam redden, die terechtgekomen was in onze afzuigkap (ik bespaar...”

C. van der Linden
C. van der Linden

“Zeer tevreden met onze nieuwe keuken van Keukenstudio Maassluis. Coen van Gilst heeft meerdere malen uitgebreid voor ons de tijd genomen, en wijzigingen waren geen probleem....”

Fam. Kusters
Fam. Kusters

“Via via kwamen we bij Keukenstudio Maassluis terecht. Onze wensen werden door de keukenstudio uiterst vakkundig vertaald in een mooi ontwerp. Wij hadden besloten om de totale...”

Johan & Angela
Johan & Angela

“Wij zijn heel erg blij met de keuken die we bij de keukenstudio hebben gekocht. We zijn geholpen door Raymond Mosselman, die heel goed met ons heeft meegedacht en er zo voor...”

P. van der Ende
P. van der Ende

“Wij zijn erg goed geholpen. Ze leveren echt kwaliteit en komen hun afspraken na. de keuken plaatsen ging ook voorspoedig”

M. Drent
M. Drent

“Waren onze ervaringen met keukenstudio Maassluis al positief t.a.v. een in 2010 aangeschafte en geïnstalleerde keukeninventaris, 8 jaar later is gebleken dat de service nog...”

Pagina 2 van 32
Maak een afspraak