Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
R en M. van Dijk
R en M. van Dijk

“Wij hebben bij Keukenstudio Maassluis onze nieuwe keuken gekocht, en zijn er heel blij mee. We zijn goed geholpen met het ontwerp, er werd goed advies gegeven over hoe we de...”

De Vries
De Vries

“We werden heel fijn geholpen door Coen van Gilst. Hij nam de tijd door met de wensen en behoeften voor het gebruik van de keuken. De details werden zeer nauwkeurig besproken....”

Patrick van Vliet
Patrick van Vliet

“Na een zoektocht bij meerdere keukenzaken en de hierbij bekende frustraties, zijn we bij keukenstudio Maassluis terechtgekomen waarbij we gelijk een fijn gevoel kregen . Er...”

Fam. Splinter
Fam. Splinter

“Op basis van eerdere ervaringen zijn we bij Keukenstudio Maassluis terecht gekomen. Zeer veel keuze in materialen en we zijn erg goed geholpen met een ontwerp en productkeuze....”

Cees
Cees

“Onlangs hebben wij een complete nieuwe keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Mede door deze website met de hoge klanttevredenheid kwamen we uit in Maassluis. Bij andere...”

Cliff Westdijk
Cliff Westdijk

“Wij hebben een complete keuken aangeschaft en zijn meer dan tevreden over de kwaliteit en de service. Overal wordt over meegedacht, er wordt geluisterd naar onze wensen en...”

Pagina 3 van 37
Maak een afspraak