Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Johan & Angela
Johan & Angela

“Wij zijn heel erg blij met de keuken die we bij de keukenstudio hebben gekocht. We zijn geholpen door Raymond Mosselman, die heel goed met ons heeft meegedacht en er zo voor...”

P. van der Ende
P. van der Ende

“Wij zijn erg goed geholpen. Ze leveren echt kwaliteit en komen hun afspraken na. de keuken plaatsen ging ook voorspoedig”

M. Drent
M. Drent

“Waren onze ervaringen met keukenstudio Maassluis al positief t.a.v. een in 2010 aangeschafte en geïnstalleerde keukeninventaris, 8 jaar later is gebleken dat de service nog...”

Y. Visser
Y. Visser

“Samen met de zeer ervaren verkoper Coen van Gilst is de woon- en bijkeuken ontworpen. Het was een uitdagend groot project. De woonkeuken - in een nieuwbouwwoning - moest...”

D. Schippers
D. Schippers

“Van het moment dat ik bij Keukenstudio binnen stapte voelde ik mij 'thuis'. De sfeer die in de winkel hangt is er ook tijdens het verkoop gesprek. Het personeel neemt de tijd...”

Monique Kessels
Monique Kessels

“Het is alweer 2 jaar geleden dat ik samen met mijn partner een nieuwe keuken ging uitzoeken bij Keukenstudio. Tijdens ons gesprek met Raymond hebben we op ons gemak de...”

Pagina 3 van 33
Maak een afspraak