15e keer op rij Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Geschreven op 14 april 2017 door Enno Grinn in Event

Een aantal jaren geleden is het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche in het leven geroepen door de Vereniging Comfortabel Wonen. De graadmeter voor het beoordelen van een goede en betrouwbare keukenzaak. Keukenstudio Maassluis heeft het keurmerk voor de 15e keer op rij in ontvangst mogen nemen. Daar zijn wij ontzettend trots op!

Bekroond door onze klanten met dit kwaliteitskeurmerk

Door een representatieve steekproef worden de bevindingen van de klant in kaart gebracht. Er wordt gevraagd naar zaken gedurende het verkoopproces, maar ook over montage en het nakomen van afspraken en servicevoorwaarden. Tot slot geeft de klant een rapportcijfer. Negentig procent van alle ondervraagden moet een hoge score hebben gegeven om de keukenzaak voor het keurmerk te laten slagen. De lat wordt bewust heel hoog gelegd want u koopt immers niet iedere dag een nieuwe keuken. U wilt goed geïnformeerd zijn voordat u overgaat tot de aanschaf van een nieuwe keuken. Dan is het belangrijk om van te voren te weten met welke partij u in zee gaat.

Keukenstudio Maassluis gecertificeerd

Keukenstudio Maassluis is voor de 15e keer op rij opnieuw gecertificeerd met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche waar wij erg trots op zijn! Uiteraard doen wij er alles aan om dit keurmerk te behouden. Zo weet u zeker dat u met een gerust hart voor een goede en betrouwbare keukenzaak kiest!

Voor de 15e keer op rij gecertificeerd met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche!

Rapportcijfers Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

De bijbehorende Rapportcijfers voor het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche volgen dit najaar. Zodra wij deze hebben ontvangen publiceren wij dit direct!

Bekijk onze beoordelingen
Enno Grinn
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 592 02 00 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak