Greeploze keuken apparatuur Miele Artline

Geschreven op 12 september 2016 door David van 't Hof in Inspiratie

Ontdek de greeploze keukenapparatuur van Artline by Miele, verkrijgbaar Keukenstudio Maassluis als Miele Kitchen Experience Partner.

Een greeploze keuken is niet nieuw, maar keuken apparatuur zonder grepen is dat wel. Miele heeft een compleet nieuwe lijn uitgebracht die een greeploze keuken volledig greeploos maakt.

Artline van Miele - Innovatief en design

De designline van Miele heet Artline. Innovatieve techniek in een exclusief, tijdloos design. De greeploze apparatuur is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk grafietgrijs, obsidiaanzwart en briljantwit. Het ingetogen design en de rechte lijnen geven een strakke uitstraling aan uw keuken.

Greeploze keukenapparatuur

Miele heeft een compleet aanbod aan Artline keuken apparatuur gelanceerd. Zo is er de greeploze koffieautomaat, koel- en diepvrieskast, ovens, gourmet-warmhoudlade, vacumeerlade, vaatwasser, afzuigkap en kookplaat.

Touch2Open en SoftOpen-technologie

Miele Artline wordt mogelijk gemaakt door de Touch2Open en SoftOpen technologie. Raak de sensortoets licht aan en de deur wordt ontgrendeld door Touch2Open. SoftOpen zorgt voor een soepele deurbeweging waarbij de deur - wanneer deze bijna helemaal open is - wordt gedempt.

Bekijk de apparatuur mogelijkheden voor uw keuken

Apparatuur
David van 't Hof
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 592 02 00 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak