Miele Kitchen Inspirience Partner

Geschreven op 5 oktober 2012 door Raymond van Oorschot in Inspiratie

Keukenstudio Maassluis nu officieel Miele Kitchen Inspirience Partner.

Vanaf 2 november 2011 is Keukenstudio Maassluis, een Miele Kitchen Inspirience Partner. Als partner van Miele beschikt Keukenstudio Maassluis in de showroom over een breed assortiment Miele inbouwapparaten met natuurlijk de allerlaatste productinnovaties. De kennis van Miele-apparaten ligt bij Keukenstudio Maassluis op een hoog niveau, waardoor de meerwaarde van deze apparaten gemakkelijk vertaald kunnen worden naar de consument.

Miele Kitchen Inspirience Partner

Keukenstudio Maassluis is één van de geselecteerde Miele-dealers waarmee Miele een bijzondere samenwerking is aangegaan. Bij Keukenstudio Maassluis kunnen klanten terecht voor een totaalervaring van Miele-inbouwapparaten in combinatie met een inspirerende keuken. Naast de presentatie van basismodellen wordt ook een aantal topmodellen uit de productgroepen stoomovens, koffieautomaten, afwasautomaten en afzuigkappen getoond. 

Om de totaalbeleving te versterken beschikt Keukenstudio Maassluis over een compleet ingerichte keuken voor het organiseren van kookdemonstraties. De kwalitatieve Miele-uitstraling en heldere informatievoorziening bij Keukenstudio Maassluis moeten bijdragen aan de beleving van Miele als een kwalitatief en servicegericht merk.

Beleving in Maassluis

“Met de naam Miele Kitchen Inspirience Partner is veel gezegd. Klanten kunnen zich door ons laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden en voordelen van Miele-inbouwapparaten. We hechten veel waarde aan een gedegen advies op maat en nodigen consumenten daarom uit de Miele Kitchen Inspirience te ervaren in onze showroom”, aldus de adviseurs.

Raymond van Oorschot
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 592 02 00 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak