Takumi, de keramische Kamado-barbecue

Geschreven op 23 november 2016 door Enno Grinn in Inspiratie

Van grillen tot bakken en van roken tot stomen. Wij zijn fan van deze prachtige keramische Kamado. Het geeft barbecueën een andere dimensie en beperkt zich niet enkel meer tot de zomer. Ook in de winter is het heerlijk om aan de slag te gaan met de Takumi.

ka•ma•do (de; meervoud: kamados) Japanse hout of houtskool gestookte aarden vat gebruikt als een kachel of oven. Een modern fornuis in deze stijl, vaak gebruikt voor barbecues.

Keramische Kamado

Door de keramische schil van de Takumi is er een goede warmte-isolatie en wordt de temperatuur constant vastgehouden en is eenvoudig te reguleren van 70 tot 400 graden Celsius. Naast grillen en roken is het dan ook zeer geschikt voor langzame garing van vlees bij een lage temperatuur.

Voor de Takumi worden ook extra accessoires bijgeleverd, mits het type Takumi het toelaat. Denk dan aan een RVS Grill-rooster inclusief pizzasteen, gietijzeren grill-rooster, weerbestendige afdekhoes en aspook & rooster-tang. Meer weten over Takumi?

Takumi Cook out

In oktober waren de heren van Takumi bij Keukenstudio Maassluis om een demonstratie te geven! Sindsdien zijn wij fan en overtuigd. Een mooie Kamado voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Hierbij een impressie van de avond.

Kortom, geniet het hele jaar door met vrienden en familie van een culinair avontuur met de Takumi. Bekijk de modellen in onze toonzaal in Maassluis. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de Takumi.

Enno Grinn
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 592 02 00 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak