Design keukens

Strakke vormen en lijnen

Bekijk ons aanbod

Design keuken volgens de laatste trends?

Download gratis het keukenmagazine 2019 en krijg o.a. een indruk van de design keukens.

Bezig met verzenden...
*
*
U kunt nu hieronder de brochure downloaden. Download brochure

Design keukens

Design keukens vindt u bij Keukenstudio Maassluis. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan design keukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en kleuren zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal design showroomkeukens van merken als next125 en Hollands Maatwerk. Bent u benieuwd naar de prijzen van design keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze design keukencollectie of maak direct een afspraak.

Design keukens op maat

Bent u op zoek naar een design keuken op maat? Het aanbod keukenmerken is de laatste jaren erg gegroeid. En dan in het bijzonder de design keukenmerken. Naast onze specialisatie om een handgemaakte keuken op te leveren zijn wij ook de samenwerking aangegaan met design keukenmerk next125.

next125 heeft in de afgelopen jaren al meerdere prominente designprijzen gewonnen. De meest recente prijs is gewonnen voor de next125 kooktafel, zoals hierboven staat afgebeeld. Meer weten over next125?

Een goed ontwerp is tijdloos

Bij het samenstellen van uw design keuken is het belangrijk dat de keuken goed en slim wordt ontworpen, wij noemen dit ook wel “Smart Design”. Dit wil zeggen: “Meer keuken voor minder geld”. Echter bij het ontwerpen van uw keuken leveren we niet in op kwaliteit en duurzaamheid. Een goed ontwerp is nu eenmaal tijdloos!

Kennis en ervaring gecombineerd met persoonlijk advies

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van design keukens, onze adviseurs zijn al jaren in dienst en weten dus wat een keuken voor u betekent. Geen opdringerige adviseurs maar adviseurs die u persoonlijk advies geven waar en wanneer u dat wilt. Lees ook eens onze beoordelingen van bestaande klanten.

Geïnteresseerd in een design keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in onze showroom aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 592 02 00 of
Neem contact op
Boekhouder en orderverwerker David van 't Hof

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak