Handgemaakte keukens

Exclusieve handgemaakte keukens

Bekijk ons aanbod

Handgemaakte keukens op maat

Bent u op zoek naar een handgemaakte keuken die compleet aansluit bij uw wensen, maar biedt het bestaande keukenaanbod niet wat u zoekt? Bij Keukenstudio Maassluis bent u aan het juiste adres voor een handgemaakte keuken. Wij maken voor u een handgemaakte keuken aan de hand van uw persoonlijke wensen, aangevuld met de kennis en ervaring van Keukenstudio Maassluis, die al meer dan 25 jaar bekend staat om zijn exclusieve keukens.

Vraag brochure aan

Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens vindt u bij Keukenstudio Maassluis. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan handgemaakte showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en landelijke details zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal handgemaakte houten keukens van merken als Keller en Hollands Maatwerk. Bent u benieuwd naar de prijzen van handgemaakte houten keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze handgemaakte keukencollectie of maak direct een afspraak.

Persoonlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken

Heeft u uw droomkeuken in uw hoofd maar nog niet echt gezien? Wat dacht u van een handgemaakte keuken op maat. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de ideale handgemaakte keuken. Wij maken graag kennis met u om uw persoonlijke wensen te leren kennen. Daarnaast willen wij u informeren over en inspireren met diverse keukenideeën. Belangrijk hierbij is de ruimte waar de keuken geplaatst wordt. Deze ruimte wordt door ons uitvoerig bekeken en opgemeten.

Handgemaakte keuken ontwerpen

Aan de hand van uw specifieke wensen wordt een maattekening en een fotorealistisch 3D-ontwerp van uw toekomstige handgemaakte keuken gemaakt. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige handgemaakte keuken. Als u helemaal tevreden bent over het gemaakte ontwerp wordt in overleg met u afgestemd, wanneer uw handgemaakte keuken wordt geleverd en gemonteerd.

Geïnteresseerd in een handgemaakte keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in onze showroom aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 592 02 00 of
Neem contact op
Keukenadviseur André Sas

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak