Interieuradvies

Interieuradviseur voor uw keuken en meer..

De leefruimte in uw huis voor familie en vrienden. De keuken is niet alleen de plaats om uw eten te bereiden, maar vooral ook de leefomgeving van het huis. Heerlijk met familie en vrienden genieten van een diner of een zondag ochtend ontbijt met uw kinderen. Zo’n keuken noemen we een “Woonkeuken”. Wij ondersteunen niet alleen bij het creëren van de keuken, maar vooral ook de beleving er om heen, het interieur en de ruimte.

Keuken is belangrijk onderdeel van uw huis

Door middel van uw woonkeuken betrekt u de woonkamer bij de keuken. Vroeger was dit veel meer gescheiden. Koken in de ene ruimte en leven in de ruimte er naast. Tegenwoordig is deze ruimte veel meer één geheel geworden. De woonkeuken zoals we die vandaag de dag kennen. Een grote ruimte waar iedereen heerlijk z’n gang kan gaan.

Functioneel interieur

Bij het afstemmen van uw keuken wensen is het belangrijk om de functionaliteiten van een keuken niet te vergeten. Zo moet er natuurlijk nog wel gekookt worden! En is het van belang dat er voldoende opbergruimte aanwezig is voor alle keukenaccessoires.

Met deze functionele eisen in het achterhoofd helpen we u graag bij het creëren van uw woonkeuken die past in uw interieur.

Eigen interieur adviseur

Wij weten dat dit belangrijk voor u kan zijn, een goed aansluitende keuken op de rest van uw interieur. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met Coen van Gilst. Coen geeft interieuradvies en begeleiding omdat er steeds meer vraag is naar eenheid in het interieur, een comfortabele balans tussen kamer en keuken. De keuken is steeds meer het middelpunt van wonen geworden, zowel voor lange conversaties, spelletjes met vrienden als broodnodige ontspanning.

Coen: ‘Mensen kiezen nog vaak voor standaardindelingen, zonde! Naar mijn mening moet een interieur aansluiten bij de levensstijl van de bewoners. Het moet passen als een maatpak. Mensen hebben vaak wel een bepaald idee van hun droominterieur, maar het is dan de kunst om dat concreet te maken. Maar ook gebeurd het dat mensen totaal geen idee hebben wat ze willen en komen dan al snel uit op standaardindelingen. Confectie, noem ik dat.’

Interieur is geen confectie maar maatwerk

Coen van Gilst

Keukenontwerp en aanpak

Via brainstormsessies en schetsen ontwerpt Coen een passend interieur. Door voortdurend met u mee te denken en verrassende oplossingen aan te reiken ontvangt u maatwerk en dus een keuken waar u echt blij van wordt. Naast de keuken geeft Coen advies over meubels, vloeren, gordijnen, stoffering en lichtplan. Het totale pakket voor een passend en stijlvol interieur, helemaal naar uw wens. Wilt u liever alleen een ontwerp is dat ook mogelijk. Coen levert dan het tekenwerk, waarmee u naar een uitvoerder naar eigen keuze kan gaan. Zoals gezegd, wij denken graag met uw wensen mee en bieden u hiermee toegevoegde waarde voor uw interieur.

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met Coen en kom naar onze toonzaal in Maassluis. 

Afspraak maken

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak