Keller City Chic

Moderne houten keuken

Keukenspecificaties

  • Inductiekookplaat
  • Stoomoven
  • Magnetron
  • Conventionele oven
  • Vaatwasser
  • Stenen marmerlook aanrechtblad
  • Eenhendel mengkraan
  • Zwarte spoelbak
Prijs getoonde opstelling:
€ 29.899,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Keller City Chic

De Keller City Chic is een greeploze houten keuken met verrassende elementen. Het warme hout combineert mooi met het mat zwart en het marmeren keukenblad. Deze Keller GL2000 is uitgevoerd in houtdecor van kunststof en is niet van echt hout te onderscheiden.

De open kast dat samen met de kastenwand verdwijnt in de muur geeft een speels uiterlijk aan deze tijdloze en natuurlijk ogende keuken. Het keukenblad wat doorloopt naar de kast biedt ruimte voor een gezellige bar zodat de kok niet alleen in de keuken hoeft te staan.

Deze houten Keller keuken is voorzien van een uitgebreide set keukenapparatuur en daarmee voorzien van alle handige toepassingen die u in een keuken wenst.

Bent u op zoek naar een keuken die past bij uw moderne interieur? Kom langs in onze toonzaal in Maassluis en onze keukenadviseurs adviseren u graag bij het samenstellen van uw Keller City Chic keuken.

Moderne houten keuken

Werkblad: Stenen aanrechtblad in marmerlook

Apparatuur: Uitgebreide set keukenapparatuur

Bijzonderheden:

Combinatie met natuurlijke materialen:
Houtfineer, marmerlook blad en zwarte kast

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller City Chic keuken?
Maak een afspraak