SmartSelect Bijkeuken

Multifunctionele bijkeuken

Keukenspecificaties

  • Apothekerskast
  • Spoelbak
  • Mengkraan
  • Kunststof keukenblad
Prijs getoonde opstelling:
€ 5.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Multifunctionele bijkeuken

Heeft u een ruimte in uw huis waar u de voorraad, huishoudelijke apparaten en frituurpan bewaard? De bijkeuken van Schüller C is het antwoord op een opgeruimde ruimte. Deze bijkeuken is voorzien van allerlei slimme oplossingen zodat uw huishoudelijke taken een stuk gemakkelijker worden.

Wilt u graag meer weten over bijkeukens?

Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken is waar wij voor staan. Wij willen geen onnodige compromissen hoeven sluiten en voeren daarom ons huismerk SmartSelect. De naam zegt het al: Een slimme keuze. Waarom kiezen voor een SmartSelect keuken? De meerwaarde van SmartSelect is eenvoudig: de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Voor ons huismerk hebben wij gekozen voor de keukens van Schüller C.

SmartSelect Bijkeuken

Werkblad: Kunststof werkblad

Kasten: Schüller C

Exclusief apparaten, demontage en montage
Inclusief BTW

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze SmartSelect Bijkeuken keuken?
Maak een afspraak