Betonnen keukenblad

Een statement in uw keuken

Betonnen keukenblad

Gaat u voor een stoere, robuuste look in uw keuken? Denk dan aan een betonnen keukenblad. Dit natuurlijke materiaal geeft een moderne en minimalistische uitstraling en is tegelijkertijd een statement in uw keuken. Kenmerkend aan een betonnen keukenblad zijn de verschillende structuren en lichte of donkere delen die elkaar afwisselen.

Welk beton voor keukenblad?

U kunt ervoor kiezen om uw keukenblad in uw huis te laten gieten. Wij geven echter de voorkeur aan LightBeton. Dit is een goed alternatief voor standaard beton omdat het materiaal van LightBeton ca. 60% lichter is. Hierdoor is het veel beter te vervoeren, te verplaatsen en te monteren in vergelijking tot standaard beton. Ondanks dat het een veel lichter betonnen keukenblad is, doet het geen afbreuk aan stijl of robuuste uitstraling. Ook is dit betonnen keukenblad geschikt voor PITT Cooking.

Onderhoud betonnen keukenblad

Het onderhoud van een betonnen keukenblad is net zo eenvoudig als bij een ander keukenblad. Gebruik voor de dagelijkse reiniging een sopje van een mild reinigingsmiddel en droog het betonnen keukenblad met een doek.

Betonnen keukenblad kopen?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw betonnen keukenblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies en nodigen u uit in onze keukenstudio! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Voordelen LightBeton

  • 60% lichter dan standaardbeton
  • Gemakkelijk te vervoeren, plaatsen en monteren
  • PITT Cooking is mogelijk
  • Eigentijdse en robuuste look in de keuken
  • Verschillende inbouwmethodes van de spoelbak mogelijk
  • Hard materiaal, hittebestendig en slijtvast
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Dekton keukenblad

Door de speciale manier waarop een Dekton werkblad tot stand komt - onder hoge druk...

Lees verder
AluSplash achterwand

AluSplash is een hoogwaardig aluminium-plaatmateriaal dat kan worden toegepast als...

Lees verder
Massief hout keukenblad

Massief houten keukenbladen creëren een geweldige sfeer in uw keuken.

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak