Corian® keukenblad

Hoogwaardige massieve kunststof

Corian® aanrechtblad

Bent u op zoek naar een passend Corian® aanrechtblad voor uw keuken? Keukenstudio Maassluis helpt u graag op weg. U heeft bij ons de keuze uit diverse mogelijkheden om uw Corian keukenblad samen te stellen. Laat u inspireren op de website of bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment. Ook vertellen we u graag naar alle mogelijkheden voor uw keuken.

Corian keukenbladen

Corian® is een bijzonder materiaal met een extra ‘dimensie’ in vormgevings-mogelijkheden. Voor Corian keukenbladen kunt u bij onze keukenadviseurs terecht.

Corian® is een hoogwaardige massieve kunststof, uitgevonden en geproduceerd door Du Pont. Deze toonaangevende kunststoffenfabrikant ontwikkelde naast Corian® ook andere materialen waaronder Nylon en Teflon.

Bijzonder is dat het materiaal thermisch te vervormen is, waardoor Corian® met behulp van een mal in allerlei vormen gegoten kan worden. Op deze manier kunnen er zelfs spoelbakken van gemaakt worden. Behalve thermisch te vervormen is het materiaal ook te polijsten, slijpen, versnijden en te bewerken als hardhout. Daarnaast kan het ook onzichtbaar worden verlijmd

Interesse in een Corian® keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw Corian® keukenblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • Hoge mate van krasbestendigheid
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Vlakken kunnen naadloos op elkaar aansluiten
  • Onderhoudsvriendelijk materiaal
  • Hoge mate van hygiëne
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Graniet of Natuursteen keukenblad

Graniet of natuursteen keukenblad. Een unieke materiaalsoort verkrijgbaar in diversen...

Lees verder
Fenix NTM Keukenblad

Fenix NTM is voorzien van een nanotech-coating dat zorgt voor een extreem matte...

Lees verder
Duurzaam keukenblad

Een voorbeeld van een duurzaam keukenblad is Green Core - Naturalia. Dit...

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak