Duurzaam keukenblad

Green Core - Naturalia een materiaal op ecologische basis

Green Core - Naturalia een materiaal op ecologische basis

Bent u op zoek naar een passend duurzaam werkblad voor uw keuken, Keukenstudio Maassluis helpt u graag op weg. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Laat u inspireren op de website of bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment. Ook vertellen we u graag naar alle mogelijkheden voor uw keuken.

Green Core - Naturalia is een materiaal op ecologische basis. Dit duurzame materiaal wordt gemaakt van houtvezels die verkregen zijn uit houtbewerkingsafval uit gecertificeerde Europese bossen. De houtvezels worden gebonden met thermohardende harsen en onder hoge druk en temperatuur tot een door en door gekleurde slanke plaat geperst.

Green Core - Naturalia is bijzonder hard, compact en heeft een hoge krasvastheid. Het gesloten oppervlak zorgt ervoor dat het werkblad bijzonder watervast, niet poreus en daardoor hygiënisch en eenvoudig te reinigen is

Interesse in een duurzaam keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een duurzaam werkblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • Duurzaam vervaardigd product
  • Materiaal op ecologische basis
  • Houtvezels afkomstig uit gecertificeerde bossen
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Dekton keukenblad

Door de speciale manier waarop een Dekton werkblad tot stand komt - onder hoge druk...

Lees verder
Composiet keukenblad

Composiet is een variant op natuursteen. Het bestaat uit een mengsel van natuursteen...

Lees verder
Top Core keukenblad

Top Core® is een dikke laminaat die bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder...

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak