Graniet of Natuursteen keukenblad

Een kras- en watervast keukenblad

Graniet keukenblad

Bent u op zoek naar een passend graniet of natuursteen aanrechtblad voor uw keuken, Keukenstudio Maassluis helpt u graag op weg. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Laat u inspireren op de website of bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment. Ook vertellen we u graag naar alle mogelijkheden voor uw keuken. Graniet is een natuursteen en komt tot stand zodra magma ondergronds stolt.

Natuursteen aanrechtblad

Een natuursteen aanrechtblad (graniet) in uw keuken? Een unieke materiaalsoort verkrijgbaar in diverse steensoorten en kleurtinten. De meeste van deze steensoorten zijn keihard en daardoor kras- en watervast. De natuurlijke kleuren geven de werkbladen een puur en robuust uiterlijk. Door de tijdloze uitstraling is het materiaal goed toepasbaar in zowel een klassieke als moderne omgeving.

Interesse in een natuursteen of granieten keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw natuursteen of graniet keukenblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • 100% natuurproduct
  • Hoge mate van krasbestendigheid
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Hoge mate van stoot- en slijtvast vermogen
  • Luxe uitstraling
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Lapitec keukenblad

Het bijzondere aan Lapitec is het door en door gekleurde materiaal wat zorgt voor een...

Lees verder
Composiet keukenblad

Composiet is een variant op natuursteen. Het bestaat uit een mengsel van natuursteen...

Lees verder
Duurzaam keukenblad

Een voorbeeld van een duurzaam keukenblad is Green Core - Naturalia. Dit...

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak