Kunststof (HPL) keukenblad

Een keukenblad met vele mogelijkheden

HPL

HPL staat voor High Pressure Laminate, ook wel laminaat of kunststofplaat genoemd.  HPL is opgebouwd uit een aantal lagen. De bovenlaag is een harde transparante kunstharslaag met daaronder een in kleur en dessin bedrukte decorlaag. Deze laag wordt aangebracht op enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd kraftpapier. Het pakket wordt onder hoge druk en bij een zeer hoge temperatuur samengeperst tot een harde bekledingsplaat met een dikte van 0,7 mm, die vervolgens op een ondergrond van watervast multiplex van 32 mm wordt aangebracht.

Interesse in een Kunststof (HPL) keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw kunststof (HPL toplaminaat) werkblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • Bijzonder sterk materiaal
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Hoge mate van bestendigheid tegen chemicaliën
  • Hoge mate van kleurvastheid
  • Behoorlijk slijtvast
  • Lage mate van vochtabsorptie
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
Keukenstudio Maassluis

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maassluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”. 

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?
Maak een afspraak