Landelijke keuken

Een gezellige sfeer in huis

Bekijk ons aanbod

Een fijne sfeer creëren in uw landelijke keuken

Bij een landelijke keuken denk je direct aan die gezellige sfeer in huis, wanneer u met familie en vrienden aan het dineren bent of waar u gewoon een gezellige avond besteedt. De keuken fungeert dan niet alleen als plek om te koken, maar wordt dan dat stukje in huis, waar misschien wel de meeste tijd wordt doorgebracht.

Vraag brochure aan

Landelijke Showroomkeuken

Landelijke showroomkeukens vindt u bij Keukenstudio Maassluis. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan landelijke showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en landelijke details zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal landelijke keukens van merken als Keller, Hollands Maatwerk en SmartSelect. Bent u benieuwd naar de prijzen van landelijke keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze landelijke keukencollectie of maak direct een afspraak.

De landelijke keuken wordt onderdeel van uw interieur

Bij het samenstellen van uw keuken is het belangrijk om te bedenken dat de keuken een belangrijk onderdeel is van de ruimte waar deze zich in bevindt. Heeft u bijvoorbeeld een mooie oude boerderij, dan past hier perfect een landelijke keuken of boeren keuken. Maar ook in een nieuwbouwwoning kan de landelijke keuken die gezellige sfeer geven aan uw huis.

Keukenstudio Maassluis denkt niet alleen graag mee over de details van uw keuken, maar ook of uw keuken aansluit bij uw interieur. Desgewenst verzorgen wij ook het verbouwen van de ruimte waar de keuken geplaatst wordt, maar ook de installatie van gas, water en elektra.

Van landhuis of boerderij tot rijtjeshuis

De landelijke keuken van uw dromen kan worden samengesteld door slim ontwerp en in elk type huis worden geplaatst. De jarenlange ervaring van Keukenstudio Maassluis met keukens, van klein tot groot, willen wij ook bij u graag tot uitdrukking brengen.

Geïnteresseerd in een landelijke keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in onze showroom aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 592 02 00 of
Neem contact op
Keukenadviseur Olaf Blom

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak