Coen van Gilst

Keuken- en interieuradviseur

Functie: Keuken- en interieuradviseur

Woonplaats: Vlaardingen

Werkzaam sinds: Oktober 2010

Goedendag, ik ben Coen

en inmiddels ben ik 6 jaar werkzaam bij Keukenstudio Maassluis. Ik heb lang geleden de opleiding tot interieuradviseur afgerond en help mijn klanten al ruim 30 jaar om hun droominterieur vorm te geven. De laatste 6 jaar is daar keukenadvies bijgekomen. De keuken is immers steeds meer een integraal onderdeel van wonen en leven. 

Mijn passie voor uitdagende ontwerpen, creatieve oplossingen en het ontzorgen van de klant, zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Letterlijk in de keuken kijken bij de klant thuis, het vertrouwen wat mensen geven, het creatieve proces van omdenken, niet binnen de standaard kaders blijven, ik verveel me werkelijk geen moment. Ik zal wel niet de enige zijn die dit zegt, maar toch, ik heb het mooiste beroep wat er is.

Meer weten over interieuradvies?

Interieuradvies

Mijn eigen keuken

Wij wilden graag een keuken om in te leven, te ontspannen en natuurlijk ook om culinair te genieten. Met een 6-persoons huishouding is het nog al eens passen en meten. Niemand gaat op dezelfde tijd van huis en ook het gezamenlijke avondeten is nogal eens een uitdaging. Maaltijden moeten daarom snel klaargemaakt kunnen worden. Compact, efficiënt en vooral gemakkelijk, dat waren de trefwoorden bij het ontwerpen van onze keuken. 

Compact omdat er gewoon niet veel ruimte beschikbaar is. Een Quooker, een combi-stoomoven en een koffieautomaat  zorgen voor snelheid en gemak. Ik heb nu geen randapparatuur op het werkblad staan en kan de beperkte ruimte volledig benutten. In onze moderne inrichting paste hoogglans wit uitstekend. Gecombineerd met een antraciet stenen werkblad is het een tijdloze keuken geworden. De sfeer brengen ons gezin en onze vrienden er wel in.

Mijn favoriete keukenapparaat

Dat is natuurlijk de Miele combi-stoomoven. Dat is echt een alleskunner.

Mijn moment van ontspanning

Dat is meestal pas na elf uur ’s avonds. Dan is de drukte zo’n beetje voorbij. Nog even nagenieten van mooie muziek, een heerlijk wijntje en wat bijpraten met mijn vrouw.

Artikelen geschreven door Coen van Gilst
Binnenkijker
12 december 2017
Donkere keuken met kookeiland

"Dit keukenontwerp is een combinatie van onszelf en de ideeën van Coen van Keukenstudio Maassluis. We wilden de lengte van de...

Lees verder
Inspiratie
17 oktober 2017
Keukentrends 2018

Een trend die zijn intrede doet in 2018 is ton sur ton keuken. Ton sur ton is een Frans begrip en staat voor het gebruik van...

Lees verder
Inspiratie
9 februari 2017
Marmer (look) in keuken

Wilt u graag een stijlvolle keuken, een stoere keuken of een keuken in Scandinavische stijl? Denk dan eens aan de...

Lees verder
Maak een afspraak