Ferry Nieuwenhuizen

Keukenadviseur

Functie: Keukenadviseur

Woonplaats: Den Haag

Werkzaam sinds: Juni 2018

Goedendag, ik ben Ferry

en ben sinds juni 2018 werkzaam bij Keukenstudio Maassluis. Sinds 2013 adviseer ik klanten bij het maken van de keuzes om hun droomkeuken te realiseren. Na 5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik de overstap naar Keukenstudio Maassluis gemaakt. Een makkelijke keuze want het bedrijf is eerlijk, transparant en verdiept zich continue in de laatste trends en stijlen. Dit sluit goed bij mij aan als persoon. Ik vind het namelijk belangrijk om goed en vooral eerlijk advies te geven aan mijn klanten! 

Mijn eigen keuken

Zelf heb ik een strakke zwarte hoogglans keuken. Het mooie aan de keuken vind ik vooral het goed opgebouwde lijnenspel. Het aanrechtblad is licht van kleur, dit zorgt voor een mooi contrast in de keuken.

Mijn favoriete keukenapparaten

Mijn favoriete keukenapparaten zijn de stoomoven, Quooker en Comfort Lift vaatwasser. 

Er is niets lekkerder dan de kiprollade even goed aanbraden in de pan en haar vervolgens te garen in de stoomoven. De smaak en sappigheid die zo mooi behouden blijft is werkelijk om je vingers bij af te likken.
Er is denk ik geen apparaat dat je van meer gemak kan voorzien, dan de Quooker. Zeker als je een theeliefhebber bent, in een mum van tijd kun je genieten. Tot slot ben ik fan van de Comfort Lift vaatwasser. Het inruimen van deze vaatwasser is bijna een feestje, wat een gemak!

Er is niets lekkerder dan de kiprollade even goed aanbraden in de pan en haar vervolgens te garen in de stoomoven. De smaak en sappigheid die zo mooi behouden blijft is werkelijk om je vingers bij af te likken.

Ferry Nieuwenhuizen

Mijn manieren om te ontspannen

De manieren waarop ik graag mag ontspannen zijn voetbal, wandelen en console. Zelf speel ik graag voetbal, maar uiteraard geniet ik ook van een goede pot op tv in gezelschap van vrienden.
 
Een andere manier van ontspannen voor mij is het spelen op een console. Zeker spellen waar diepgang in zit en waar je je hersenen voor moet kraken, trekken mij enorm. Als ik zie wat er grafisch gezien tegenwoordig allemaal gemaakt wordt, ik vind dat enorm interessant.

En wil ik echt even tot rust komen? Dan ga ik heerlijk samen met mijn hond de duinen in om te genieten van de natuur. Soms met een lekker muziekje op en soms ook gewoon luisterend naar de zee. 

Afspraak maken met Ferry?

Wilt u graag een afspraak maken voor het realiseren van uw droomkeuken? Maak dan een afspraak via de website.

Maak een afspraak
Maak een afspraak