Katalin Juhasz

Keukenadviseur

Functie: Keukenadviseur

Woonplaats: Brielle

Werkzaam sinds: Maart 2017

Goedendag, ik ben Katalin

en ik ben al meer dan 20 jaar actief in de keukenwereld op het gebied van ontwerp en vind het prachtig om te doen. In Keukenstudio Maassluis heb ik het ultieme bedrijf gevonden waar visie, merken, benadering en propositie samenkomen met mijn passie: uw droomkeuken realiseren. Het geeft mij een voldaan gevoel - van kennismaking tot ontwerp, van nadere verdieping tot aankoop, van materiaalkeuze tot plaatsing - om oprechte blijdschap te mogen ervaren. Daar doe ik het voor.

Keukenadviseur
Bij Keukenstudio Maassluis ben ik uw steun en toeverlaat voor de aanschaf van uw nieuwe keuken en daar maken we een feestelijke reis van. Ik kijk vooral naar uw wensen en de sfeer van uw huis. Dit gecombineerd met mijn kennis en ervaring leidt altijd tot een onverwacht ontwerp, een eerlijke prijs en jarenlang keukenplezier.

Als ik voor mijzelf een nieuwe keuken ontwerp dan..

ontwerp ik een eigentijdse en strakke keuken met een warme teint. Veel werkruimte, drie ovens, een grill, een uittrekbare kraan, een wijnkast en een Amerikaanse koelkast voor de ijsblokjes. Ook is er in ieder geval een blender aanwezig aangezien ik gek ben op gezonde smoothies. De stoomoven is mijn favoriete keukenapparaat want hiermee maak ik in een handomdraai gezonde en lekkere gerechten, een must have voor mij! 

Ik zal het ontwerp maken en mijn partner zal de apparatuur uitkiezen. Hij is een echte horecaman en weet precies wat hij wil. De keuken is voor ons belangrijk omdat wij houden van sfeer, gezelligheid en heerlijk kokkerellen. Zo ben ik fan van de Italiaanse keuken, vooral van de pasta's en groenten. Maar ook de Aziatische keuken zoals pekingeend met hoi sin of roergebakken groenten vind ik heerlijk. Mijn specialiteit is Hongaarse schnitzel. Als onze kinderen bij ons komen eten staat dit steevast op het menu!

Mijn moment om te ontspannen

Alles met betrekking tot ontwerpen, design, interieur, wonen en mode is echt mijn ding. Het inspireert mij en ik hou ervan als een ontwerp uiteindelijk in harmonie is met de inrichting. Naast het doorspitten van mode- en interieurbladen is mijn moment om te ontspannen sporten of het lezen van een goed boek.

Nu ben ik benieuwd naar uw verhaal en ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

Maak een afspraak