Lucia van Straaten

Keukenadviseur en interieur architect

Functie: Keukenadviseur en Interieurarchitect

Woonplaats: Maassluis

Werkzaam sinds: Maart 2017

Goedendag, ik ben Lucia

en ik ben assistent keukenadviseur en interieurarchitect bij Keukenstudio Maassluis. Ik heb een liefde voor kleur en vorm en wil dit graag combineren met techniek. Na mijn HBO-studie interieurarchitectuur aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam heb ik mij ingezet voor diverse architectenbureaus. 

Keukenadviseur en interieurarchitect
Bij Keukenstudio Maassluis start ik als assistent keukenadviseur met als doel om over twee jaar als volleerd keukenadviseur uw droomkeuken te realiseren. In mijn weg daar naartoe denk ik mee met de ruimtelijke indeling van uw keuken, materiaal- en kleurenkeuzes. Bekijk ook onze pagina over interieuradvies.

Mijn eigen keuken

In 2015 zijn wij verhuisd en hebben toen de bestaande keuken behouden. Het is een basis keuken met veel smalle kastjes, toch is het niet helemaal ideaal voor ons. Ik verheug me er dan ook op om, met de kennis die ik opdoe, dit toe te passen voor onze nieuwe keuken.

Wat in ieder geval in de keuken blijft is mijn favoriete keukenapparaat, de mandoline van Zyliss. Erg handig en je kunt er iedere groente gemakkelijk mee klaarmaken, extra praktisch als je kinderen hebt.

Mijn manieren om te ontspannen

Naast interieurarchitectuur heb ik interesse in filosofie, klassieke muziek en zingen. Ik volg momenteel zanglessen, dit deed ik vroeger als kind ook en ik herinner mij dat vrije gevoel dat het mij geeft.

Daarnaast hou ik van bakken. Ik kom uit Slowakije en daar is het bijna verheven tot nationale sport. Als ik een favoriet moet kiezen is dadeltaart mijn lievelingstaart, met karamelsaus en zout.

Mijn ultieme manier van ontspannen is lekker alleen in de keuken, taarten bakken. Hoe apart het misschien ook klinkt, het maakt mijn hoofd leeg en de geuren werken rustgevend.

Wilt u graag met mij aan de slag voor uw keuken en interieur? Maak dan een afspraak!

Artikelen geschreven door Lucia van Straaten
Event
11 april 2018
Kookdemo's bij Keukenstudio Maassluis

De charme van vuur en kolen gecombineerd met de beste keukenapparatuur van vandaag de dag. Een kamado en high-tech...

Lees verder
Inspiratie
22 augustus 2017
Fabels over de vaatwasser

Al vanaf de jaren 60 en 70 - bij de intrede van de vaatwasser in onze huishoudens - spoelden de kritische huisvrouwen de vaat...

Lees verder
Inspiratie
2 januari 2017
Keukentrends 2017

De keukentrend van 2017 is de toepassing van natuurlijke materialen en kleuren in de keuken. Aardse kleuren winnen in...

Lees verder
Maak een afspraak