Raymond Mosselman

Keukenadviseur

Functie: Keukenadviseur

Woonplaats: Rotterdam

Werkzaam sinds: Maart 1988

Goedendag, ik ben Raymond

Vanuit de LTS ben ik doorgestroomd naar de MTS. Tussendoor heb ik bijbehorende bijbaantjes gehad. Na mijn opleiding heb ik twee jaar als meubelmaker en interieurbouwer gewerkt. Met deze kennis op zak ben ik bij Keukenstudio Maassluis als keukenmonteur aan de slag gegaan.

Keukenadviseur
Sinds 1988 ben ik werkzaam bij Keukenstudio Maassluis. De eerste 13 jaar was ik monteur en vervolgens was ik voor 12 jaar orderverwerker in de binnendienst. De laatste jaren ben ik werkzaam als keukenadviseur in de toonzaal.

Mijn eigen keuken

Thuis heb ik een SieMatic SL909 waar ik nog steeds erg tevreden over ben.

Mijn favoriete keukenapparaat is absoluut de foodprocessor!  Mijn inziens onmisbaar in de keuken. Met zo'n machine maak je in een handomdraai een beslag, verse pasta, verse quacamole of maak je eenvoudig van gehakt een hamburger. Geweldig voor een juiste mice-en-place!

Mijn momenten om te ontspannen

Voor mij is het ultiem ontspannen als ik op reis ga waarbij mijn favoriete bestemming Italië is. Niet alleen vanwege de heerlijke kookkunst van de Italianen maar de gehele sfeer en het klimaat van dit land zorgen ervoor dat dit voelt als mijn tweede thuis.

Ook vind ik het leuk om concerten te bezoeken en geloof het of niet, kokkerellen!

Het is al geen verrassing meer maar mijn favoriete keuken is de Italiaanse keuken waarbij ik eigenlijk geen favoriet gerecht op kan noemen. Het gaat namelijk om de complete maaltijd met de diverse gangen in het betreffende seizoen met bijbehorende wijnen.

Oh ja, wacht.. je kunt me wakker maken voor een bord truffelrisotto met een mooi glas Barollo wijn!

Artikelen geschreven door Raymond Mosselman
Inspiratie
14 augustus 2018
Keukentrends 2019

De natuurgetrouwe keuken is dé keukentrend van dit moment. Ook volgens Dekker Zevenhuizen, zij maken de vrije vertaling naar...

Lees verder
Binnenkijker
10 oktober 2017
Witte Greeploze Miele Keuken

"Ja, we zijn er ook heel blij mee. Het hele huis is gestript en opnieuw opgebouwd. Het begon met de wens voor een nieuwe...

Lees verder
Binnenkijker
9 november 2015
Mooiste keuken van Nederland?

Nog niet zo lang geleden kwam een jong stel naar Keukenstudio Maassluis omdat zij op zoek waren naar een keuken voor hun...

Lees verder
Maak een afspraak