Raymond van Oorschot

Orderafwikkelaar

Functie: Orderafwikkelaar

Woonplaats: Brielle

Werkzaam sinds: Juli 1992

Goedendag, ik ben Raymond

en ik werk al meer dan 25 jaar bij Keukenstudio Maassluis. Nadat ik mijn HTS heb afgerond op de Haagse Hogeschool ben ik zonder voorbedachte rade het keukenvak gerold bij Keukenstudio Maassluis. Inmiddels heb ik al verschillende functie's bekleed. Van monteur tot adviseur en van verkoopleider tot inmiddels orderafwikkelaar.

Orderafwikkelaar
Kort samengevat zorg ik in mijn functie als orderafwikkelaar ervoor dat uw bestelde keuken op tijd in ons magazijn klaarstaat. De uitgebreidere versie is dat ik de maatcontrole uitvoer bij onze klanten thuis. Vervolgens maak ik de besteltekening zodat de keuken definitief besteld kan worden. Aan het hele bestelproces wordt door ons erg veel aandacht en tijd besteedt, de specificatie van een keuken wordt compleet opnieuw ingevoerd en alles wordt dubbel gecontroleerd om eventuele fouten op tijd te ontdekken en daarmee de faalkosten te minimaliseren. 

Onze adviseurs zijn erg (gelukkig!) creatief, mijn taak is om deze creativiteit uitvoerbaar te maken zodat onze monteurs en u als klant niet voor onaangename verassingen komen te staan. Verder houd ik mij ook bezig met het maken van installatie-schema’s, het uitwerken van projecten en denk ik mee met de invulling van onze toonzaal. 
Ook sta ik regelmatig in de toonzaal om klanten te adviseren of een passend keukenontwerp te maken. Dit vind ik leuk om te doen maar ook erg belangrijk om feeling met de klant te houden

Mijn eigen keuken

Ik woon in een historisch pand uit 1593 in de vesting van Brielle wat in 2002 flink onder handen genomen is. Na de verbouwing is er één grote ruimte ontstaan voor de woonkamer en keuken, ik heb destijds gekozen voor een mooie hoogglans witte keuken van SieMatic in een greeploze uitvoering. Het ontwerp is lekker basic. Een ruim kook- en spoeleiland en een hoge kastenwand is ingebouwd in de muur. Het werkblad is van natuursteen in een rustige grijstint. Het is nog steeds een heerlijke praktische keuken om in te kokkerellen en alles functioneert nog perfect. Inmiddels is mijn keuken meer dan 14 jaar oud maar nog helemaal van deze tijd!

Je zou het niet zeggen maar thuis sta ik het liefst ook weer in de keuken om anderen te verwennen met lekkere gerechten

Raymond van Oorschot

Mijn manieren om te ontspannen

Je zou het niet zeggen maar thuis sta ik het liefst ook weer in de keuken. Ik vind het heerlijk om te koken en anderen te verwennen met lekkere gerechten. Ook doordeweeks neem ik er ruim de tijd voor, na een drukke werkdag is dit mijn manier om te ontspannen en een beetje tot rust te komen. Mijn favoriete eten komt uit Azië, vooral de Thaise keuken vind ik geweldig, daar kun je mij 's nachts letterlijk voor wakker maken.

Zodra het mooie weer begint ben ik te vinden in Rockanje, we hebben daar een klein zomerhuisje in de duinen vlak bij het strand. De nodige klussen zijn daar altijd te doen maar uiteraard maak ik ook voldoende tijd vrij om te relaxen of een lekkere wandeling over het strand te maken.

Artikelen geschreven door Raymond van Oorschot
Inspiratie
3 mei 2018
Miele Dialog Oven

De Miele Dialog oven is gericht op de toekomst. Gemak dient de mens en wij houden ervan om vermaakt te worden, dat begrijpt...

Lees verder
Inspiratie
15 mei 2017
Betonlook keuken

Niet iedere keuken die eruit ziet als beton, is van beton gemaakt. Vaak wordt op basis van kunststof of gemodelleerd keramiek...

Lees verder
Inspiratie
21 september 2015
Ook daarom Keukenstudio Maassluis

Koopt u een keuken bij een keukenzaak met het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak, dan bent u gegarandeerd van een...

Lees verder
Maak een afspraak