Miele

Miele

Immer Besser

Miele Kitchen Inspirience Partner regio Rotterdam

Keukenstudio Maassluis is officieel partner van Miele wat betekent dat wij als keukenspeciaalzaak als eerste de nieuwste producten van Miele in onze toonzaal aan u kunnen laten zien. Daarnaast demonstreren wij in samenwerking met een Miele chefkok een aantal demonstratiedagen in het jaar.

Miele keukenapparatuur

Miele heeft een aantal bijzondere keukenapparaten ontwikkeld. Denk aan de complete Artline-collectie met greeploze keukenapparatuur. De TwoInOne inductiekookplaat met ingebouwde werkbladafzuiging. Of de diverse kleurmogelijkheden om de keukenapparatuur volledig te laten integreren met de rest van de keuken. 

Keukenapparatuur

Binnenkijken in Miele Keukens

In samenwerking met Miele maken wij reportages bij klanten thuis, genaamd de Binnenkijkers. Een uitgebreid interview inclusief fotoreportage geeft een indruk van de manier waarop wij met de inzet van Miele onze klanten op de best mogelijke manier bedienen. Benieuwd naar alle binnenkijkers?

Binnenkijken bij..

Keukenstudio Maassluis is Miele Kitchen Inspirience Partner

Sinds 2 november 2011 is Keukenstudio Maassluis, een Miele Kitchen Inspirience Partner. Als partner van Miele beschikt Keukenstudio Maassluis in de toonzaal over een breed assortiment Miele inbouwapparaten met natuurlijk de allerlaatste productinnovaties. De kennis van Miele-apparaten ligt bij Keukenstudio Maassluis op een hoog niveau, waardoor de meerwaarde van deze apparaten gemakkelijk vertaald kunnen worden naar de consument.

Miele verkooppunt

Keukenstudio Maassluis is één van de geselecteerde Miele-dealers waarmee Miele een bijzondere samenwerking is aangegaan. Bij Keukenstudio Maassluis kunnen klanten terecht voor een totaalervaring van Miele-inbouwapparaten in combinatie met een inspirerende keuken. Naast de presentatie van basismodellen wordt ook een aantal topmodellen uit de productgroepen stoomovens, koffieautomaten, afwasautomaten en afzuigkappen getoond. 

Om de totaalbeleving te versterken beschikt Keukenstudio Maassluis over een compleet ingerichte keuken voor het organiseren van kookdemonstraties. De kwalitatieve Miele-uitstraling en heldere informatievoorziening bij Keukenstudio Maassluis moeten bijdragen aan de beleving van Miele als een kwalitatief en servicegericht merk.

Beleving bij Keukenstudio Maassluis

“Met de naam Miele Kitchen Inspirience Partner is veel gezegd. Klanten kunnen zich door ons laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden en voordelen van Miele-inbouwapparaten. We hechten veel waarde aan een gedegen advies op maat en nodigen consumenten daarom uit de Miele Kitchen Inspirience te ervaren in onze toonzaal”, aldus Enno Grinn.

Maak een afspraak