Quooker

Quooker

De kokend waterkraan

Bent u op zoek naar een nieuwe kokend-waterkraan of van plan om een bestaande Quooker te vervangen, dan bent u bij Keukenstudio Maassluis aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment.

Quooker Kokend-waterkraan

In één op de zeven keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert. Je kunt kiezen tussen een aparte kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, de nieuwe Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water of de Quooker Flex. Elke Quooker is even veilig en verkrijgbaar in diverse kraanmodellen en bijbehorende finishes.

Quooker modellen

Er bestaan vijf verschillende kokendwaterkranen van Quooker:

1. Quooker FLEX | warm, koud en kokend water uit één kraan met uittrekslang
2. Quooker Fusion | warm, koud en kokend water uit één kraan
3. Quooker Nordic Twintaps | kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan in round en square variant
4. Quooker Nordic Single tap | kokendwaterkraan van de Nordic Twintaps in round en square variant

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe kokendwaterkraan of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw Quooker maak een afspraak of neem direct contact met ons op. Kijk voor nog meer informatie ook op de website van Quooker.

Meer informatie over keukenkranen?

Kokend-water keukenkraan
Maak een afspraak