SieMatic

SieMatic

Dit familiebedrijf is in 1929 opgericht en hanteert de bedrijfsfilosofie: alles wat we doen, moet plezier geven.

​SieMatic keukens

Keukenstudio Maassluis opende in 1987 haar deuren onder de naam SieMatic Keukenstudio en was toen de grootste exclusieve toonzaal van SieMatic in Nederland. Inmiddels voeren wij naast SieMatic ook Keller, next125, Hollands Maatwerk en ons huismerk SmartSelect om een iets voordeliger product te presenteren.

SieMatic maakt het onderscheid door veel onderzoek te doen naar de klant en haar behoefte.
Zo heeft SieMatic bijvoorbeeld als eerste een inbouwkeuken gerealiseerd maar ook de vertaling van keuken naar living gemaakt. Woonkamer en keuken staan steeds meer met elkaar in verbinding en vloeien meer in elkaar over.

Alles wat we doen, moet plezier geven

SieMatic

SieMatic Stijlwerelden

SieMatic heeft drie collecties, namelijk: SieMatic Pure, Urban en Classic. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een SieMatic keuken? Bekijk onze laatste SieMatic keukens in de showroom. Per 1 januari 2017 nemen wij afscheid van SieMatic en gaan verder met topmerk next125. Wilt u hier meer over weten?

SieMatic Showroomkeuken

SieMatic Showroomkeukens vindt u in onze keukencollectie. In onze toonzaal bieden wij de laatste showroomkeukens van SieMatic aan. Heeft u altijd al een SieMatic keuken gewild? Dan is nu het moment om bij Keukenstudio Maassluis langs te komen. De laatste SieMatic showroomkeukens gaan tegen een opruimprijs weg.

Keukenstudio Maassluis neemt afscheid van SieMatic

Lees meer over het feit dat wij afscheid hebben genomen van SieMatic.

next125 officieel A-merk Keukenstudio Maassluis
Maak een afspraak