SmartSelect

SmartSelect

Ons huismerk met de beste prijskwaliteitsverhouding

Zoals een restaurateur beschikt over een huiswijn, zo beschikken wij over SmartSelect, ons huismerk.

SmartSelect keuken

Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken is waar wij voor staan. Wij willen geen onnodige compromissen hoeven sluiten en voeren daarom ons huismerk SmartSelect. De naam zegt het al: Een slimme keuze. Waarom kiezen voor een SmartSelect keuken? De meerwaarde van SmartSelect is eenvoudig:

de beste prijs-kwaliteitsverhouding

SmartSelect Showroomkeukens

SmartSelect showroomkeukens vindt u alleen bij Keukenstudio Maassluis. In onze keukencollectie treft u een aantal SmartSelect showroomkeukens maar er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en kleuren. Bent u benieuwd naar de SmartSelect prijzen? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze SmartSelect keukencollectie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een SmartSelect keuken? Bekijk dan ons SmartSelect aanbod:

SmartSelect Showroomkeukens

SmartDesign: Meer keuken voor minder geld

SmartDesign voor uw SmartSelect keuken

Naast de praktische systemen is er ook nagedacht over het design. SmartDesign is meer keuken voor minder geld. Graag geven wij u een toelichting wat de gedachte achter SmartDesign is. 

Afwijkende maten aanhouden in een keukenontwerp kost veel geld, wij houden het graag bij de basismaten zonder een basiskeuken te ontwerpen. Door bijvoorbeeld zoveel mogelijk te werken met standaard kastmaten blijft een keuken betaalbaar zonder in te boeten op praktisch nut.

Een ander voorbeeld van SmartDesign gaat over het leidingwerk. Als leidingwerk verlegd moet worden bij de plaatsing van een nieuwe keuken houden wij hier met het ontwerp al rekening mee uiteraard. Nu zijn er twee opties, frezen in uw muren waar de keuken wordt geplaatst of een ruimte achter uw kastjes vrijlaten zodat hier (zonder freeswerk!) de leidingen langs lopen. Het werkblad trekken wij door naar de muur en ook de zijwanden lopen door zodat hier uiteraard niets van te zien is. Het (beperkt) verdiepte werkblad kost vaak niets extra maar biedt wel extra werkblad-ruimte. Kortom, minder geld voor meer keuken, win-win. Dat is SmartDesign.

Een derde voorbeeld is door in een keuken zoveel mogelijk apparaten van één merk af te nemen, kan de keuken scherper worden aangeboden en wordt de garantie vaak kosteloos verlengd tot 5 jaar.

Een vierde voorbeeld is dat sommige leveranciers kerncollecties hebben waarbij producten tegen een scherpere prijs worden aangeboden zonder in te boeten op kwaliteit.

Er zijn nog meer technische voorbeelden te noemen die te complex worden om hier toe te lichten. Graag adviseren onze keukenadviseurs u wat de mogelijkheden zijn voor uw keuken.

Benieuwd naar een aantal mogelijkheden van de SmartSelect keuken? Bekijk onze keukencollectie.

Maak een afspraak