Moderne keukens

Keukens met strakke lijnen

Bekijk ons aanbod

Moderne keuken volgens de laatste trends?

Download gratis het keukenmagazine 2019 en krijg o.a. een indruk van de moderne keukens.

Bezig met verzenden...
*
*
U kunt nu hieronder de brochure downloaden. Download brochure

Moderne keukens

Moderne keukens vindt u bij Keukenstudio Maassluis. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan moderne showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en kleuren zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal moderne keukens van merken als Keller, next125 en SmartSelect. Bent u benieuwd naar de prijzen van moderne keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze moderne keukencollectie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een moderne keuken? Bekijk dan ons moderne keukenaanbod of maak direct een afspraak.

Moderne keuken samenstellen

Bij het samenstellen van uw moderne keuken is advies erg belangrijk. Een goede keukenspecialist kan u precies vertellen wat de levensduur van de verschillende materialen is of een werkblad ook echt krasbestendig is. Wij leveren de merken voor een moderne keuken zoals next125, Keller en SmartSelect. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoogglans afwerking, een kunststof of composiet werkblad en spoelbak voor uw keuken.
Ook kan de keukenadviseur samen met u de geschikte keukenapparatuur van diversen merken en prijscategorieën selecteren aan de hand van uw wensen.

​Moderne keukens maar met karakter en uitstraling

Een moderne keuken kan vaak saai en kleurloos overkomen. Doordat Keukenstudio Maassluis niet alleen meedenkt over uw keuken indeling maar ook of de keuken wel aansluit bij de rest van het interieur, krijgt u een volledig beeld van uw eventuele toekomstige keuken.

Geïnteresseerd in een moderne keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in onze showroom aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 592 02 00 of
Neem contact op
Installatie- en keukenmonteur Jeroen Vermaat

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak