Keukenstudio Maassluis

Uw keukenspeciaalzaak!

“De nieuwste keukentrends vindt u in onze toonzaal”
Eigenaar Enno Grinn

De eerste keukenspeciaalzaak in Nederland

In 1987 opgericht onder de naam SieMatic Keukenstudio B.V. was dit de eerste keukenspeciaalzaak in Nederland die voor u keukens ruimtelijk presenteerde in een fraaie omgeving. Destijds baanbrekend, vandaag de dag is dit voor keuken- speciaalzaken gemeengoed geworden. SieMatic Keukenstudio ontwikkelde zich tot een betrouwbaar bedrijf, waar mensen een SieMatic keuken kochten omdat men op zeker wilde gaan. Na verloop van tijd bleek dat met enkel het keukenmerk SieMatic niet iedereen bediend kon worden.

De eerste keukenspeciaalzaak in Nederland

Naamsverandering

Er was behoefte aan meer stijlen en aan een iets voordeliger product. Reden voor SieMatic Keukenstudio B.V. om uit te breiden en keukenmerk Keller op te nemen, als ook een eigen huismerk genaamd SmartSelect. Hierna werd de naam SieMatic Keukenstudio veranderd in Keukenstudio Maassluis.

Naamsverandering

Alles in eigen beheer

Voor u voert Keukenstudio Maassluis alles in eigen beheer uit. Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald zijn. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij Keukenstudio Maassluis. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van Keukenstudio Maasluis: “Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken”.

Alles in eigen beheer

De vaste partner

Voor u vormt dit de positieve uitzondering in een markt waar iedereen de verhalen kent over wat er allemaal mis kan gaan. Ook veel projectontwikkelaars, aannemers en architecten hebben ervaren dat het ook anders kan en hebben Keukenstudio Maassluis tot hun vaste partner gemaakt in nieuwbouw- en renovatie projecten. Meer weten over Keukenstudio Maassluis zakelijk?

De vaste partner

Interieuradvies

Wij weten dat dit belangrijk voor u kan zijn, een goed aansluitende keuken op de rest van uw interieur. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met Coen van Gilst. Coen geeft interieuradvies en begeleiding omdat er steeds meer vraag is naar eenheid in het interieur, een comfortabele balans tussen kamer en keuken. De keuken is steeds meer het middelpunt van wonen geworden, zowel voor lange conversaties, spelletjes met vrienden als broodnodige ontspanning.

Interieuradvies

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

Wij zijn ons bewust van onze rol in de maatschappij en proberen daarom ons steentje bij te dragen op verschillende manieren. Eén belangrijk fonds dat wij sponsoren is bijvoorbeeld KWF Kankerbestrijding

Keukenstudio Maassluis is Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding en helpt daarmee het doel van KWF Kankerbestrijding te realiseren, namelijk: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Hiermee investeren wij in de toekomst van toponderzoekers die zich specialiseren in het onderzoek naar kanker.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

Personeel gezocht

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als keukenadviseur of keukenmonteur? Bekijk dan onze vacature-pagina en wie weet leren wij elkaar binnenkort beter kennen.

Personeel gezocht
Een kijkje in de keuken bij Keukenstudio Maassluis. Laat u inspireren door onze prachtige keukens!

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
De zekerheden van Keukenstudio Maassluis
Lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW)
Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche
Ook dit jaar heeft de stichting Kwaliteitsbevordering Keukenbranche Keukenstudio Maassluis geselecteerd voor toekenning van het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche.
Kenmerk “Uw Keukenspeciaalzaak”
Keukenshowrooms met het keurmerk "Uw Keukenspeciaalzaak" zijn er voor mensen die prijs stellen op een deskundig, eerlijk keukenadvies en aan persoonlijke aandacht. Bij Uw KeukenSpeciaalzaak krijgt u nog de vrijheid om in alle rust rond te kijken, advies te vragen, een ontwerp te laten maken en na te denken over de offerte. Geen snelle verkoop of spectaculaire acties, maar vertrouwd en eerlijk op zoek naar een nieuwe keuken die écht helemaal bij u past.
Maak een afspraak