Pin uw droomkeuken

Krijg een Takumi Mini cadeau

Op zoek naar inspiratie, trends en leuke ideeën voor uw keuken? Of bent u zelf iemand die hier graag mee bezig is? Keukenstudio Maassluis introduceert “Pin uw droomkeuken”. Deze campagne loopt van 1 januari tot en met 31 december 2018. Maak op Pinterest een moodboard aan wat voldoet aan de actievoorwaarden (zie hieronder) dan krijgt u van ons als beloning een Takumi Mini cadeau bij aanschaf van een nieuwe keuken.

Pin uw Droomkeuken op Pinterest

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen en ideeën van uw droomkeuken, lanceren wij “Pin uw droomkeuken”. Deze campagne loopt van 1 januari tot en met 31 december 2018.

De spelregels

  1. Maak een Pinterest board aan - in de periode tussen het moment van aankoop en de oplevering van de nieuw gekochte keuken bij Keukenstudio Maassluis - dat voldoet aan de volgende voorwaarden:
  2. Heeft u nog geen Pinterest account, maak dan een gratis account aan op www.pinterest.com 
  3. Maak een board aan met de titel #Droomkeuken en zorg ervoor dat het bord openbaar is (niet verborgen)
  4. Pin minimaal drie keukens van de website van www.keukenstudiomaassluis.nl die u mooi vindt en voeg daar de hashtags #keukenstudiomaassluis en #keukens toe. Pin op dit board hoe uw droomkeuken eruit ziet – denk bijvoorbeeld ook aan uw favoriete kleuren, interieur, apparatuur, accessoires en ga zo maar door. Plaats minimaal 10 pins zodat wij een goed beeld krijgen van uw smaak en wensen. Maak gebruik van de Pinterest Pin-It-Button om dit gemakkelijk te doen, hier vindt u de uitleg over de Pin-It-button.
  5. Volg het Pinterest account van Keukenstudio Maassluis 
  6. Voeg Keukenstudio Maassluis toe als beheerder van uw droomkeuken-board of stuur een e-mail met de URL van uw board naar info@keukenstudiomaassluis.nl.

Voor de fanatieke pinners onder ons: voeg in de beschrijving van de pins toe waarom dit item u zo aanspreekt.

Takumi Mini cadeau

Heeft u uw board gemaakt en heeft u bovengenoemde voorwaarden toegepast, laat dan aan uw adviseur weten dat u een Pinterest board heeft gemaakt. Op die manier kunt u uw Takumi mini t.w.v. €325,00 op afroep afhalen aan de Mozartlaan 334 in Maassluis.

Looptijd

Aanschaf periode van uw keuken: 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018.
Levering van uw keuken: uiterlijk 31 juli 2019.

Heeft u vragen over "Pin uw droomkeuken"? Laat het dan weten door een e-mail te sturen.

Bekijk hier de actievoorwaarden van de Pin uw droomkeuken actie.

Volg ons op Pinterest

Wist u dat de Takumi Kamado is uitgeroepen tot beste BBQ van dit moment?

GadgetGear.nl

De Takumi Kamado Medium is getest door GadgetGear.nl en uitgeroepen tot de beste BBQ van dit moment! De Takumi mini is ideaal te gebruiken in combinatie met de grote Takumi's.

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak