De Zalmhaven

Wonen met uitzicht op het scheepvaartkwartier

De Zalmhaven - het nieuwe gebouw van Rotterdam - dat zijn steentje bijdraagt aan de prachtige skyline die de stad rijk is. Het is straks de hoogste wolkenkrabber van de Benelux met een hoogte van 215 meter en staat ongeveer naast de Erasmusbrug. Gelegen in het scheepvaartkwartier waar chique-maritiem meets urban.

Wonen in de Zalmhaven Rotterdam

De Zalmhaven bevat 475 appartementen, een garage, commerciële ruimten, een panoramaterras, diverse luxe faciliteiten en dat allemaal in het stadscentrum van Rotterdam. Wilt u meer weten? Bekijk dan de website van De Zalmhaven.

De Zalmhaven

Keuken en interieuradvies voor uw woning?

Bent u voornemend of heeft u een appartement gekocht in De Zalmhaven? Een appartement op een locatie als deze vraagt om een stijlvol en passend interieur, waarbij de keuken een belangrijk onderdeel van uw woning is.

Keukenstudio Maassluis kan u helpen om uw ideeën om te zetten in uw droomkeuken, weergegeven in 3D-tekeningen. Onze keukenadviseurs denken ‘out of the box’ om tot een waanzinnige en passende keuken te komen.

Wij adviseren u graag en gaan aan de slag met een installatietekening zodat uw het voorbereidende werk voor u uit handen wordt genomen. Denk bijvoorbeeld aan het juist aanleggen van leidingwerk en elektriciteit.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Bekijk alvast een deel van de keuken-collectie of maak een vrijblijvende afspraak met ons. Wij helpen u graag verder in onze toonzaal in Maassluis.

Maak een afspraak
Maak een afspraak